Lockers in je pand plaatsen

locker 1

Wil je dat jouw klanten en/of werknemers hun spullen veilig kwijt kunnen, dan zijn lockers hiervoor de oplossing. Met lockers zorg je er namelijk voor dat spullen snel en veilig opgeborgen kunnen worden. Wil je zeker weten dat de spullen niet gestolen worden, dan kan je het beste kiezen voor smart lockers. Deze lockers zijn extra beveiligd door middel van een pincode en zorgen er zo voor dat de spullen niet gestolen kunnen worden. Jouw werknemers kunnen dan ook gemakkelijk hier hun spullen kwijt en deze weer op komen halen op elk gewenst moment.

Bespaar veel tijd en moeite

Door lockers te gebruiken, bespaar je jezelf en je werknemers veel tijd en moeite. De lockers worden namelijk gemakkelijk automatisch bediend. Dit betekent dat er geen sleutels of kaartjes nodig zijn. Het enige wat je bij lockers met pincode hoeft te doen, is de code onthouden. Zorg er dus voor dat je goed de code doorstuurt naar jouw werknemers, zodat zij deze niet vergeten. Door de technologie van de lockers is het gelukkig mogelijk om ook een nieuwe code te verzinnen. Het is zeker aan te raden dit te doen om de zoveel tijd, om zo de veiligheid te waarborgen.

Kies voor jouw toepassing

Doordat lockers steeds meer gebruikt worden, zijn er nu veel varianten op de markt te vinden. Dit betekent dan ook dat er altijd wel een toepassing tussen zit die precies is afgestemd op jouw wensen. Je kunt online kijken naar de mogelijkheden per categorie. Kijk bijvoorbeeld naar lockers die speciaal gericht zijn voor op de werkvloer. Je kunt deze lockers vervolgens personaliseren naar wens. Zo kan je de lockers een specifieke kleur geven, maar je kunt ook de pincode instellen zoals jij dit wilt. Hierdoor pas je de lockers zo goed mogelijk aan op jouw eigen pand.