Beveilig je woning met een Ajax alarmsysteem

Young woman entering authorization code pin on home alarm keypad. Home security concept

We brengen als mensen tegenwoordig aanzienlijk meer tijd door in onze woning in vergelijking met vroeger. Dit heeft als gevolg dat we ook stelselmatig meer in onze woning investeren. Omdat er tegenwoordig aanzienlijk meer geld in ons huis wordt geïnvesteerd in vergelijking met vroeger spreekt het voor zich dat we onze woning ook beter willen beschermen. Dat is onder meer mogelijk door gebruik te maken van een Ajax alarmsysteem. Indien je de keuze maakt om een dergelijk systeem in je woning te gaan integreren zal je dan ook meteen tot de conclusie komen dat je de veiligheid ervan aanzienlijk kan vergroten. Heb jij hier ook wel oren naar en zou je bijgevolg graag te weten willen komen op welke vlakken dit alarmsysteem voor jou een belangrijke meerwaarde kan weten te creëren? Lees dan vooral even snel de onderstaande informatie!

Een Ajax alarmsysteem is altijd ongelofelijk flexibel

Wanneer je, je eerder al eens hebt georiënteerd op de markt met als doel om een alarmsysteem te kopen zal je hebben kunnen vaststellen dat je bij het merendeel van deze systemen niet bepaald moet rekenen op een aanzienlijke flexibiliteit, integendeel. Dat heeft voor een groot deel te maken met het feit dat je bijvoorbeeld vasthangt aan vervelende abonnementen. Voor veel mensen is dit iets wat ze liever niet willen. Zij willen dan ook graag gewoon een alarmsysteem bestellen waarvoor ze éénmalige kostprijs betalen zonder extra kosten. Door te kiezen voor een Ajax alarmsysteem is dit zeker mogelijk. Er zijn dan ook geen verborgen, periodieke abonnementskosten. 

Naast bovenstaande is het voor mensen die een Ajax alarmsysteem wensen te kopen eveneens de moeite waard om rekening te houden met het feit dat er geen sprake is van een verplichte aansluiting op een controlekamer. Je kan hier uiteraard wel voor kiezen wanneer je dat wenst, maar het is geen verplichting. Zo bepaal je helemaal zelf waar je al dan niet aan vast komt te zitten. 

Draadloos bereik tot wel 2000 meter

Vroeger was het zo dat je bij het kopen van een alarmsysteem ook altijd stil moest blijven staan bij de voorzieningen die je moest treffen. Het ging daarbij dan uiteraard voornamelijk om de kabels die aangelegd moesten worden. Tegenwoordig is dat niet langer het geval. Tegenwoordig kan je dan ook vaak rekenen op een volledig draadloze werking. Dat geldt eveneens voor een Ajax alarmsysteem. Bovendien staan deze systemen er ook om bekend een uitstekend bereik te kunnen realiseren. Het draadloze bereik in een open veld gaat dan ook tot zomaar even 2000 meter! 

Mooie systemen die perfect passen in elk interieur 

Het spreekt voor zich dat je bij het aanschaffen van een alarmsysteem in eerste instantie vooral rekening houdt met de mate aan veiligheid die ze weet te creëren voor je woning. Dit gezegd hebbende wil het oog natuurlijk ook wat. De meeste onderdelen van je Ajax alarmsysteem zullen namelijk gewoon zichtbaar in de woning staan opgesteld. Dat hoeft echter zeker geen probleem te zijn. De verschillende onderdelen zijn dan ook verkrijgbaar in zowel wit als zwart waardoor ze uitstekend tot hun recht komen in elke mogelijke stijl van interieur.