Zakelijke laadpaal laten plaatsen

Het laten plaatsen van een eigen laadpaal heeft flink z’n voordelen. Zo hoef je de laadpaal niet te delen met anderen en hoef je de auto niet steeds te verplaatsen. Heb je een bedrijf en denk je erover om één of meerdere laadpalen te laten plaatsen, bijvoorbeeld voor jezelf, voor medewerkers of voor klanten? Lees dan vooral verder.

De voordelen van een eigen laadpaal

Zoals ik in de inleiding van deze blog al schreef, zitten er een aantal voordelen verbonden aan het laten plaatsen van een eigen laadpaal. Je hoeft de laadpaal niet te delen met andere gebruikers, je hoef de auto niet te verplaatsen en je betaalt bovendien een gunstiger tarief voor het verbruik. Het is zelfs zo dat je op termijn aan de laadpaal kunt terugverdienen.

Steeds meer mensen rijden een elektrische auto. Dit geldt zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Door het plaatsen van een eigen laadpaal die kan worden gebruik door bezoekers van je bedrijf, straal je bovendien gastvrijheid uit! Wil je meer weten over het laten plaatsen van een laadpaal voor bezoekers?

Voordelen van elektrisch rijden

Wil je een laadpaal laten plaatsen voor jezelf omdat je erover nadenkt om elektrisch te gaan rijden? Aan elektrisch rijden zitten een hoop voordelen verbonden. Allereerst is elektrisch rijden natuurlijk een stuk minder slecht voor het milieu. Daarnaast zitten er ook financiële voordelen verbonden aan het rijden met een elektrische of hybride auto. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer ondernemers – maar ook particulieren – ervoor kiezen om elektrische auto te kopen of te leasen. De verwachting is dat deze trend de komende jaren alleen maar verder door zal zetten.

Neem eens een kijkje op www.laadpaal-zakelijk.nl als je meer wilt weten over het laten plaatsen van een laadpaal. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in de zakelijke plaatsing van een laadpaal? Neem dan contact op met Engie.