Wedden op darten

wedden op darten

Darten is de laatste jaren steeds populairder geworden. Er worden steeds meer grote darttoernooien georganiseerd in grote hallen, zowel in Noord-Amerika, Europa als in Azië. Niet alleen het darten zelf is in trek geraakt. Het wedden op darten maakt ook een groei door. Het wedden is sinds kort gelegaliseerd in Nederland. Hierdoor hebben er steeds meer aanbieders de markt binnengetreden.

Dartwedstrijden en toernooien

Er worden veel toernooien georganiseerd in de dartwereld. De meeste van deze darttoernooien worden georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC). De meeste darters zijn aangesloten bij deze organisatie.
Het WK darts wordt jaarlijks door de PDC georganiseerd. De beste darters ter wereld komen tijdens het WK darts bij elkaar om voor de titel te strijden. Naast het winnen van de titel strijd je voor de 2,5 miljoen euro aan prijzengeld.
Het EK darts wordt eveneens door de PDC georganiseerd. Het EK darts wordt vaak in oktober georganiseerd.
Dan heb je nog het Premier League Darts. Dit toernooi bestaat uit meerdere dartwedstrijden. De beste 8 darters van dat moment spelen in de Premier League Darts.

wedden op darten

Tips wedden op darten

Er zijn enkele manieren waardoor je betere uitkomsten kan krijgen wanneer je gaat wedden op darten. Je kunt je bijvoorbeeld goed inlezen over de spelers en hun prestaties in het verleden. De statistieken over de darters zijn online te vinden. Zo zijn er darters die vaak 180’s gooien. Zoek online op welke darters dit zijn en of zij meespelen in de wedstrijd waar jij op gaat wedden.
Het is mogelijk om live te wedden op darten. Je kunt dan gedurende de dartwedstrijden inzetten op de overwinning van een specifieke darter. Bij live wedden op darten veranderen de quoteringen wel continu.
Wil jij meer weten over wedden op darten of wedden op andere sporten? Bekijk de website van Voetbal247 dan eens. Zij hebben alle informatie over wedden op darten en andere sporten beschikbaar.