Panama hoed dames

Bekijk de panama hoed dames bij Hatland. Op de website zie je van die stijlvolle hoeden zoals de Indy die ook in jouw maat te verkrijgen is. De maatvoering voor de panama hoed dames is gemakkelijk, en daardoor is het een ideaal item om online te kopen. Regelmatig moet er een kledingstuk retour gestuurd worden omdat het een maat groter of kleiner moet, maar bij hoeden is dat zelden. Je meet de omtrek van het hoofd waar de rand van de hoed komt dus net boven de oren, dat zal tussen de 54 tot 61 centimeter zijn, en in de maattabel kun je zien welke maat je hebt.

Hatland heeft andere hoeden

De juiste maat panama hoed dames zul je dus dankzij de maattabel aan de linkerzijde van de website wel vinden. De panama is misschien de meest exclusieve hoed, en hoe dat zit is op de website te lezen. Bij Hatland tref je ook juist van die typische outdoor hoedjes aan voor in de vrije tijd zoals katoenen hoeden. De katoenen hoed is een verademing tijdens een benauwde dag. De strorieten hoed is heerlijk voor tijdens het tuinieren en de UPF50+ is de ultieme strandhoed. Dus mocht de panama hoed dames te netjes en te stijf zijn, wat nonchalantere modellen zijn volop leverbaar.

Er is veel keuze met de petten en mutsen

Nog nonchalanter dan een panama hoed dames is misschien de pet. Ook al kan sportiever een betere benaming zijn dan nonchalanter. Andere hoeden voor dames zijn de vilten en wollen hoeden, deze zijn voor de winter, maar misschien vind je een muts prettiger? Je treft op de website naast petten en hoeden ook mutsen aan. In ieder geval is er voor dames elk denkbaar hoofddeksel te vinden, en wat voor de dames telt, geldt ook voor de heren. Alle aangeboden hoeden, petten, en mutsen zijn van goede kwaliteit en de afwerking is netjes. Bekijk het assortiment op de website.