Makkelijk en snel een mooie pen kopen

Wanneer je makkelijk en snel een mooie pen wilt kopen, dan kun je een vulpen kopen via pwakkerman.com. De beste kwaliteit in allerlei prijsklassen. Van de peperdure Montblanc pennen tot de betaalbare, maar bijna net zo mooie Parker pennen. Bekijk online het enorme aanbod en bestel je pen vandaag nog. Niet alleen een pen heb je snel uitgezocht, ook inktpatronen en inktvullingen, een etui of een andere accessoire heb je zo in je luie stoel zo uitgezocht, besteld en betaald.

Parker pennen, de betaalbare pen

De Parker pen fabriek bestaat al sinds 1888 en produceert dus al bijna 150 jaar pennen. De oprichter was George Parker. Hij was niet tevreden over de bestaande pennen en ontwikkelde zelf een pen. Dat was de basis voor de collectie zoals je die nu over de hele wereld kunt kopen. Vanuit Londen in Engeland worden de pennen over de hele wereld geëxporteerd. Vulpennen, rollerbalpennen en balpennen, allemaal van prima kwaliteit.

Montblanc: de Zwitserse top

Van een hele andere prijscategorie zijn de Montblanc pennen. Betaalbaar is hier niet het juiste woord, maar wat zijn ze prachtig! Wil je een unieke pen van de allerhoogste kwaliteit, dan kun je niet om Montblanc heen. Een Montblanc pen bestellen is een feestje. De snelle levering is bijna jammer, je beperkt de periode waarin je kunt uitkijken naar je nieuwe aanschaf. Met een Montblanc pen heb je niet alleen een prachtige, unieke en ergonomisch perfecte pen te pakken, je voelt je ook onderdeel van een schrijfelite. Mensen over de hele wereld die de perfectie van Montblanc hebben ontdekt en daar nooit meer zonder kunnen.

Lamy: stijlvol en milieuvriendelijk

Ook een Lamy vulpen bestellen is een uitstekende keuze. Lamy is een merk uit de middenmoot, tenminste waar het de prijs betreft. Kwalitatief kan het zich meten met de beste van de beste. Zo is Lamy één van de weinige merken die een speciale vulpen voor linkshandigen heeft ontwikkeld. Een bijzonder aspect van Lamy is de nadruk op duurzaamheid. Zowel waar het de materialen betreft als bij het productieproces wordt gestreefd naar de hoogste normen van milieuvriendelijkheid. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en bij het productieproces van regenwater dat door de fabriek zelf wordt opgevangen om zo het waterverbruik te verminderen. Een bijkomend voordeel van die nadruk op duurzaamheid is dat ook de pennen jarenlang meegaan. Ook daar komt de duurzaamheid tot uitdrukking.

Wat je verder nog nodig kunt hebbenNaast een mooie pen is er bij de betere schrijfwinkel nog meer te koop. Vulling Waterman balpen of navullingen voor rollerbals of balpennen van andere merken pennen. Vulpotloden, leren etuis of horloges van de gerenommeerde pennenmerken. Een prachtig ouderwets inktpotje of een cadeauverpakking omdat je zo’n prachtige pen gaat weggeven, in de online shop vind je het allemaal.