Maak een nuttige ruimte

Zolderdakraam

De zolder wordt niet vaak gebruikt als nuttige ruimte, vaak wordt er snel iets neergelegd en dan gaat men weer weg. Nadeel is meestal dat er geen daglicht binnenkomt, hierdoor is de ruimte ook niet geschikt om veel te gebruiken. Ook de mogelijkheid om te ventileren ontbreekt, het opslaan van bijvoorbeeld kleding is niet verstandig. Door te weinig ventileren wordt de kleding muf, plaats een zolderdakraam en je bent direct van deze problemen af en geniet van  een volwaardige opslagruimte.

Zolderdakraam

Gootstuk

Een zolderdakraam is geschikt voor verschillende soorten daken, dit is mede te danken aan een gootstuk wat ingebouwd is. Bij sommige ramen kun je kiezen of je de scharnieren aan de onderkant wilt hebben, maar het is ook mogelijk de scharnieren aan de zijkant te plaatsen zodat je een normale raam hebt maar dan in het dak. De zolder krijgt niet alleen een luxere uitstraling, ook meer licht en de mogelijkheid om de ruimte te ventileren. Vervang het kleine zolderraam met dit prachtige model.

Voorzien van geïsoleerd glas

Een zolderdakraam is voorzien van dubbel glas om ook de zolder goed te isoleren, de slab aan de onderzijde van het raam is universeel. Het raam wordt geleverd met de scharnieren aan de bovenzijde, maar dan desgewenst naar de zijkant worden verplaatst. In de handgreep zijn twee ventilatiemogelijkheden verwerkt om de zolder te kunnen ventileren, het hout wat is gebruikt is grenen en eventueel nog te behandelen. Rondom is gebruik gemaakt van een rubberen dichting, dit garandeert dat het raam waterdicht is.