Je eigen schuur bouwen

Een schuur helemaal zelf bouwen met je eigen materialen en niet met een flat-pack is volledig haalbaar. Dit is de grote aantrekkingskracht van een zelfgebouwde tuinschuur, je kunt hem op de exacte maat bouwen die je nodig heeft en je bent niet beperkt door vooraf gemaakte schuurtjes. Je kan ook een mooie Beton cire er in plaatsen. Een Beton cire is een goede manier om iets stevigs en een goede basis te geven. Hartstikke mooi en leuk om je eigen schuur te bouwen.

Onderzoek

Grondig onderzoek helpt om domme fouten en geldverspilling te voorkomen. Het is ook handig om meer te weten te komen over verschillende soorten schuur, de soorten bekleding, dakbedekking en omlijsting, zodat je kunt kiezen hoe je wilt dat je op maat gemaakte schuur eruitziet. Om dit te doen, kan je online zoeken om de verschillende stijlen te bekijken met behulp van websites zoals Pinterest en zelfs alleen Google-afbeeldingen, en ook naar een schuurgids die je een idee geeft van de verschillende soorten schuren die beschikbaar zijn en hoe ze eruit zien. Als je veel online onderzoek hebt gedaan en je al veel van de benodigde vaardigheden hebt dan kan je elke week wel besteden aan uren online artikelen lezen, en tutorials kijken om het zelf te kunnen. Vooral kijken van tutorials om jezelf te leren hoe je dit soort dingen moet bouwen, zoals het bekijken van online handleidingen over het bouwen van een schuur en het praten met handelaars wanneer je kan om handige tips en trucs op te halen.

Bouwvergunning voor tuinhuisjes

Voordat je aan de slag gaat, moet je op de hoogte zijn van eventuele bouwbeperkingen, dus zorg ervoor dat je het lokale maatregelen boekje controleert. Verder kun je altijd contact opnemen met je lokale planningsafdeling om deze beperkingen te controleren en relevante begeleiding te krijgen voor Beton cire.