Gemakkelijk online dartbord kopen

Of je er nu zelf eentje wil of juist eentje cadeau wil doen, een dartbord kopen doe je bij Dartshopper. Het voordeel van een dartbord kopen via deze webshop is dat je hem waarschijnlijk snel in huis hebt, ook als je niet in Nederland woont, maar in België of Duitsland. Ze hebben namelijk een magazijn in Eindhoven, dat centraal ligt voor alle drie deze landen. En als je voor vijftig euro of meer bestelt, hoef je niet eens verzendkosten te betalen. Daarom kies je dus voor een dartbord kopen bij Dartshopper. De vraag is alleen nog: welk dartbord?

Voor kinderen of training

Wil je een dartbord kopen voor je kinderen? Dan wil je waarschijnlijk een veilig bord. Je kunt bijvoorbeeld een magnetisch dartbord kopen of kiezen voor een elektrisch dartbord. Een elektrisch dartbord werkt met soft-tip darts, ofwel elektronische dartpijlen. Met het elektronische dartbord wordt ook de score direct bijgehouden. Gemakkelijk en veilig dus. Als je echt wil leren darten, kun je ook kiezen voor een trainingsbord. Je kunt zo’n training dartbord kopen om te oefenen voor darten met steel-tips. Die gebruik je ook op het trainingsbord. Het verschil met een normaal bord is dat bij een trainingsbord de triples en doubles vakjes kleiner zijn.

Professioneel of recreatief

Daardoor leer je veel gerichter je pijlen schieten. Je kunt hierbij natuurlijk een professioneel dartbord kopen. Die herken je aan de bedrading. Een professioneel dartbord heeft namelijk blade wire. Dit zorgt ervoor dat pijlen niet van het bord kaatsen. Als je gewoon voor je plezier wil spelen, kun je prima kiezen voor een dartbord kopen met round wire. Hierbij kaatsen pijlen misschien wel van het bord in sommige gevallen, maar het kost je ook minder.